tirsdag den 22. januar 2013

Tiden går...

Vi er 4 damer, som mødes en gang om måneden og taler sammen om hvad der sker i vore liv, lidt om verdenssituationen og så HYGGER vi med te og gode sager! Selv om ingen af os føler os "gamle", kunne vi ikke lade være med at le over, at vi alle måtte konstatere, at tiden går så hurtigt og at en uge bare er overstået sådan! Ja, et helt år løber af sted.
Hvorfor nu disse tanker? Jo... nok lidt som forklaring på, hvorfor bloggen har ligget i dvale så længe. Tiden er bare gået... Men hvis den er gået med noget godt, så er det jo også okay :) Og det er den... For jeg er blevet husejer! Et lille træhus på 12 m2 beliggende i en nu dejlig have. Ja, jeg skriver: "nu" for da jeg overtog lejemålet på kolonihaven - som du sikkert allerede har gættet det drejer sig om - så var den noget forsømt og vildtvoksende. Der måtte et par og tyve trailerlæs på genbrugen! Men nu er der kommet "system i rodet". Det lille hus har fået nye vinduer, et hyggeligt køkken og nye døre er under udarbejdelse.
Det lille hus er kommet til at hedde: "REFUGIET" - et sted for ånd, sjæl og legeme - for det er det for mig! Og her bliver tiden en anden - ingen støm og vandet skal hentes - man kommer ned i gear og nyder freden. Tænker konstruktive tanker, mens der luges ukrudt eller glædes over det der blomstre og gror...
Så... det er det, tiden er gået (rigtig godt) med!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar